Webinarproductie met zorg geregeld

Wilt u een webinar organiseren maar heeft u hier zelf weinig tijd voor of ervaring mee? Carla Schenk Webinarproductie heeft de juiste expertise en ervaring en neemt alle zorg uit handen.

Het succes van een webinar staat of valt met een professionele organisatie. Wij kunnen dit van A tot Z (corona-proof) voor u verzorgen. Samen met u bespreken we wat het doel is van het webinar en voor wie het bestemd is. Wij adviseren u bij de opzet van het programma, verzorgen indien gewenst de uitnodiging voor sprekers en deelnemers, schrijven het script, maken een draaiboek, voeren de regie en regelen alle faciliteiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld een studio inrichten in uw bedrijf, op een door u gekozen locatie, of u kunt gebruikmaken van een bestaande studio.

Talkshow setting

De kracht van onze webinars is dat de sprekers bij elkaar zitten in een talkshow setting. Onze host praat het programma op een enthousiaste en sympathieke manier aan elkaar en zorgt dat uw sprekers goed voor de dag komen. Ook de deelnemers worden actief betrokken. Zij kunnen online vragen stellen, chatten en polls beantwoorden die wij vooraf bedenken. Dit alles maakt het online evenement extra dynamisch!

De talkshow wordt opgenomen met 3 of 4 camera’s en de sprekers presenteren vanachter een katheder of aan de talkshowtafel. Mocht u de presentaties vooraf willen oefenen dan kan dat. Wij staan voor u klaar met nuttige presentatietips zodat uw boodschap krachtig overkomt. Genodigden die zich aanmelden ontvangen kort voor het webinar per e-mail een link om deel te nemen. Na afloop van het webinar ontvangt u een overzicht van alle registraties.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Carla Schenk voor een vrijblijvend verkennend gesprek op telnr: 06 11 31 65 04.

Wij werken samen met verschillende partners voor de technische faciliteiten. Carla Schenk was onder meer betrokken bij webinarproducties voor de Nederlandse Hypofyse Stichting, de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland, Pfizer, Novartis, Recordati en Ipsen.

Over Carla Schenk: Carla Schenk is een bevlogen en communicatieprofessional met ruimte ervaring op gebied van de organisatie van live- en online events, mediastrategie, perscontacten en - woordvoering, patiënten communicatie en media- en presentatietrainingen.