Wat zijn jouw succesfactoren?

Carla Schenk is naast een bevlogen communicatie-adviseur ook schrijfster van het boek ‘Het geheim van haar succes’. Vijftien succesfactoren voor vrouwen.

Het boek inspireert vrouwen om meer te doen met hun talent en om te durven staan voor wie ze wezenlijk zijn. De interviews met bekende, succesvolle vrouwen en tips en adviezen leiden tot bruikbare inzichten die je helpen je grenzen te verleggen.

Het geheim van haar succes geeft antwoord op: waarin onderscheiden topvrouwen zich? Hoe slagen zij erin hun doelen te bereiken, wat zijn hun drijfveren, hoe gaan zij om met tegenslagen en hoeveel geven zij ruimte aan intuïtie en spiritualiteit?

Workshops succesfactoren

Aan de hand van het boek organiseert Carla praktische workshops. Je wordt geprikkeld om het beste in jezelf naar boven te halen en krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is. Je wordt je bewust van je succesfactoren en leert hoe je deze het beste in kunt zetten.
Door de uitwisseling van ervaringen en ideeën met de andere deelnemers, raak je geïnspireerd en krijg je zin en energie om nieuwe wegen te bewandelen.

Als je doet wat voor jou belangrijk is en trouw blijft aan wat bij jou past, komt het beste in jezelf naar boven. Dit geeft energie en voldoening en maakt dat je je krachtig voelt.

Het geheim van haar succes’ is Carla’s tweede boek. Eerder schreef zij ‘Het geheim van een goede relatie’ waarin bekende en bijzondere vrouwen aan het woord komen over liefde en relaties.

Geïnteresseerd in een workshop? Bel Carla op 06 11 31 65 04 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carla Schenk PersAgent Oog voor detail eye

Over Carla Schenk

 

Carla Schenk woont met haar zoon Olivier en Spaanse zwerfhond Black in een houten huisje in het bos. Zij werkt als zelfstandig communicatie-adviseur, geeft media- en presentatietrainingen, organiseert patiëntenbijeenkomsten en workshops en zorgt dat haar temperamentvolle paard [net als zijzelf] in vorm blijft.

 

Logo Carla Schenk PersAgent 1

Meer weten? Bel  06 11 31 65 04. Of mail carla@persagent.com

KvK 32083384 | Privacy statement