Mediatraining

Een mediatraining helpt u om goed voorbereid journalisten te woord te staan. Zodat u uw boodschap zelfverzekerd, helder en beknopt over kunt brengen.

Tijdens een training leert u:

- Hoe journalisten werken

- Hoe u zich optimaal kunt presenteren

- De do’s en don’ts in het omgaan met de media

- Formuleren van kernboodschappen

- Vaardigheden en technieken voor interviews, perscontacten en presentaties

De trainingen zijn praktisch en individueel gericht. Belangrijk onderdeel zijn rollenspellen waarbij we situaties oefenen uit de praktijk. Indien gewenst met camera opnames. Zodat u zichzelf kunt terugzien en u bewust wordt van uw succesfactoren en leerpunten.  Na afloop van de training ontvangt u de beelden en een samenvatting van de training.  

Andere trainingen die PersAgent geeft zijn:

- Schrijftrainingen

- Presentatietrainingen

Opdrachtgevers:

Medisch specialisten, sportartsen, duurzaam ondernemers, communicatie adviseurs en aan woordvoerders van consumentenmarketing organisaties op het gebied van voeding en persoonlijke verzorging, NGO’s, patiëntenverenigingen, brancheorganisaties, farmaceutische bedrijven en hotels.

Carla Schenk PersAgent Oog voor detail eye

Over Carla Schenk

 

Carla Schenk woont met haar zoon Olivier en Spaanse zwerfhond Black in een houten huisje in het bos. Zij werkt als zelfstandig communicatie-adviseur, geeft media- en presentatietrainingen, organiseert patiëntenbijeenkomsten en workshops en zorgt dat haar temperamentvolle paard [net als zijzelf] in vorm blijft.

 

Logo Carla Schenk PersAgent 1

Meer weten? Bel  06 11 31 65 04. Of mail carla@persagent.com

KvK 32083384 | Privacy statement